Om mig

Jag heter Pernilla Sjunnesson och är Diplomerad Samtalsterapeut, Coach och Certifierad Handledare i Sorgbearbetning verksam i Västerås.

Redan när jag gick på gymnasiet och läste till barnskötare så började mitt intresse för människor. Människors utvecklig, hur vi fungerar och finns det någon enkel väg mellan förnuft och känsla. Det tog sen många år innan jag hamnade rätt och utbildade mig till samtalsterapeut. 

Att bli sedd och hörd och att ha någon att kunna prata med om allt, även sånt som man inte alltid vågar erkänna att man tänker och känner, tror jag är väldigt viktig. Att hålla sina känslor inombords leder ofta till någon sorts reaktion senare under livet. Det kan handla om depressioner, stress, värk i kroppen eller ett svängigt humör. För att må bra behöver man ha en ärlig relation till sig själv. Det är inte alltid så lätt som det låter. Ett sätt kan vara och att bolla sina tankar, känslor och idéer med en terapeut. 

Utöver min mottagning i Västerås så arbetar jag även i mitt och min mans byggföretag MPSJU AB. PS Samtalsterapeut är en bifirma till det bolaget.